Ja podeu inscriure-vos a la IX Marxa per la Tinença de Benifassà

inscripciooberta2016Araceli, una veïna de Castelló, ha estat ja la primera persona en inscriure’s a la IX marxa, que recorrerà Vallibona i Castell de Cabres el proper 29 de maig

Totes aquelles persones interessades en inscriure’s a la marxa per la Tinença de Benifassà poden passar ja per la pasarel·la d’inscripció i pagament. És molt senzill. Vinga, que ja queden menys places!!

7 respostes a «Ja podeu inscriure-vos a la IX Marxa per la Tinença de Benifassà»

  1. Tornem a la Tinença, una cita cada volta més ineludible en primavera per a un grupet d’amics del Camp del Turia….Simplement donar les gràcies a la organització…..per ensenyar-nos nous camins, masos, i els seus Pobles.En la grandiositat d’esta terra on pareix que el temps s’ha detingut,hem encontrat sempre pau i oxigen.Un abraç.

  2. Hola, ens volem inscriure un grupet de 15 persones, però tenim alguns dubtes: tenint en compte que estem ja a 14 de maig, encara tenim temps? quan acaba el plaç d’inscripció?
    De què està composat l’esmorzar i el dinar?
    es dinarà tots junts a algun local social, bar…o al contrari es va dinant conforme es va arribant?

    gràcies per contestar

  3. Hola, ya se q está cerrada la inscripción, pero no do dudaríamos igual apuntarnos dos personas. Haría el ingreso del dinero. Mande un correo pero no tengo todavía respuesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *